(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada o‘qituvchi shaxsiy mehnatini ilmiy asosda tashkil etish masalalari xalq merosi va milliy mehnat an’analari bilan uzviy bog‘liq holda yoritilgan. Maqolada xalq pedagogikasi, qadriyatlar, urf-odatlar, an’anaviy tarbiya shakllari hamda zamonaviy pedagogik yondashuvlar uyg‘unligi tahlil qilinadi. Shuningdek, o‘qituvchining kasbiy faoliyatida mehnatsevarlik, mas’uliyat, intizom va ma’naviy yetuklikni shakllantirishda milliy merosning ahamiyati asoslab beriladi.