(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada Namangan shahrining qadimiy tarixi, nomining kelib chiqishi va rivojlanish bosqichlari haqida so’z yuritiladi. Shuningdek, qadimgi Axsi (Axsikent) shahrining o’rni , Namanganning madaniy merosi va bugungi kundagi obod hayoti haqida ma’lumot berilgan.