(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada STEAM yondashuvi asosida o‘zbek tili darslarini samarali tashkil etishning nazariy va amaliy jihatlari o‘rganilgan. STEAM metodikasi o‘quvchilarning tanqidiy fikrlash, ijodiy yondashuv va muammolarni hal qilish qobiliyatini rivojlantirishga yordam beradi. Maqolada o‘zbek tili fanida interaktiv metodlardan foydalanish orqali darslarni qiziqarli, samarali va innovatsion shaklda tashkil etish usullari tavsiflangan.