(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Qaraqalpaq hayal-qızlar ádebiyatınıń belgili wákili G.Esemuratovanıń shıǵarmalarınıń ózgesheliklerin úyreniwde interaktiv metodlardan paydalanıwdıń nátiyjeliligi, jazıwshı shıǵarmaları arqalı jas áwladtı múnásip tárizde tárbiyalaw, olardıń sanasında házirgi kúnge shúkirlik sezimlerin oyatıw, hárqıylı metodlar hám de shınıǵıwlar arqalı oqıwshılardıń ádebiyatqa degen qızıǵıwshılıǵın joqarılatıw. Metodikalıq usınısta paydalanılǵan hárbir metodta oqıwshılardıń jas ózgesheligi hám de taza temanı túsinip alıwı máselesine ayrıqsha dıqqat awdarıldı.