(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Annotaciya Qaraqalpaq klassik ádebiyatınıń belgili wákili esaplanǵan Berdaq shayır dóretiwshiligin úyreniw hám de búgingi jas áwlad qálbine sińdiriw ushın sabaq barısında oqıtıwshıdan talap etiletuǵın máseleler, jańa mazmundaǵı hám de klassik áhmiyetke iye bolǵan metodlardan paydalanıw máselesi ayrıqsha áhmiyetke iye. Metodikalıq usınısta Berdaq dóretiwshiligin úyreniwde qollanılatuǵın metodlar hám de olardıń tálimdi rawajlandırıwdaǵı ornı máselesine ayrıqsha toqtap ótiledi.