(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada matematika o’qitish metodlaridan biri bo’lgan everestik o’qitish metodidan dars jarayonida samarali foydalanish haqida qisqacha bayon qilingan.