(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada modellashtirish haqida tushuncha berilib, uning fanlararo bog’liqligi, ayniqsa, matematika, fizika, informatika fanlaridagi ahamiyati yoritib berilgan.