(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada o‘qituvchining jamiyatdagi obro‘si va uning yosh avlod taqdiriga ta’siri tahlil qilinadi. O‘qituvchining ma’naviy qiyofasi, kasbiy mahorati va ijtimoiy mas’uliyati kelajak taraqqiyotining muhim kafolati ekanligi yoritiladi. Shuningdek, obro‘-e’tibor ta’lim-tarbiyada barqarorlikni ta’minlashda asosiy omillardan biri sifatida baholanadi.