(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada infraorbital anesteziyaning stomatologik amaliyotdagi samaradorligi, ta’sir kuchi va xavfsizlik darajasi tahlil qilingan. Tadqiqot davomida anesteziyaning og‘riqsizlantirish darajasi, ta’sir boshlanish vaqti hamda asoratlarning uchrash chastotasi o‘rganildi. Olingan natijalar infraorbital anesteziyaning yuqori samaradorlikka ega ekanligini ko‘rsatdi.