(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu tezisda ta’lim muassasalarida raqamli infratuzilma tushunchasi, uning tarkibi va ta’lim jarayonidagi ahamiyati tahlil qilinadi. Raqamli infratuzilma ta’lim muassasalarida samarali o‘quv jarayonini tashkil etish, axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalangan holda ta’lim sifatini oshirish va zamonaviy pedagogik texnologiyalarni joriy etish imkoniyatlarini beradi. Ishda raqamli infratuzilmaning asosiy elementlari, uning afzalliklari va muammolari ko‘rib chiqiladi.