(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mustaqillikka erishganimizdan keyin O‘zbekistonda Bolalarni himoya qilish sohasi, xususan ota-onasidan ayrilgan, tazyiq va zo‘rovonlikka uchragan, bolalikdan nogironligi bo‘lgan bolalar hamda kam ta‘minlangan oila farzandlari uchun yurtimizda barcha bilan teng imkoniyatlar yaratilib kelinayotgani ushbu maqolada yoritilib berilgan.