(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada ta’limni tashkil etish shakllari va turlarining nazariy asoslari, ularning ta’lim jarayonidagi o‘rni, didaktik ahamiyati hamda zamonaviy ta’lim tizimidagi roli yoritilgan. Shuningdek, an’anaviy va noan’anaviy ta’lim shakllari, ularning afzallik va kamchiliklari tahlil qilingan. Maqola ta’lim muassasalari pedagoglari, talabalar hamda ilmiy izlanuvchilar uchun mo‘ljallangan.