(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda ijodiy qobiliyatlarni rivojlantirish, badiiy tafakkur va tasavvurni rivojlantirish, bolalarning emotsional va ijtimoiy rivojlanishining muhim shartlari yoritilgan.