(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Maqolada tarbiyachilarimizning ijtimoiy munosabatlarni o’rganish, munosabatlarni yaxshilash va rivojlantirish uchun ta’lim va tarbiya jarayonlarida asosiy tamoyillarning muhim shartlari yoritilgan.