(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Maqola yurtimiz ta’lim tizimidagi islohatlar va ularning ahamiyati, inklyuziv ta’limni yuksaltirish masalalari, 2020-2025- yillarda umumta`lim muassasalari tizimida inklyuziv taʼlimni rivojlantirish konsepsiyasining pedagogik mohiyati tahlil qilingan. Ushbu maqola ta’lim muassasalarida sog’lom muhitni yaratish, uning afzalliklari va ta’lim-tarbiya beruvchi hamda ta’lim-tarbiya oluvchilarning hayotiy natijalarini ijobiy tomonga o’zgarishiga ko’mak beradi.