(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada aqli zaif bolalarda uchraydigan nutq rivojlanishidagi nuqsonlar, ularning sabablari va ushbu nuqsonlarni bartaraf etishda qo‘llaniladigan zamonaviy korreksion-pedagogik texnologiyalar yoritib berilgan. Shuningdek, nutqni rivojlantirishda interaktiv usullar, logopedik mashqlar va innovatsion texnologiyalarning ahamiyati tahlil qilingan.