(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘qituvchi kasbining zamonaviy jamiyatdagi o‘rni, ta’lim islohotlari sharoitida pedagog zimmasiga yuklanayotgan mas’uliyat hamda O‘zbekiston Respublikasi Prezidenti Shavkat Mirziyoyev tomonidan ta’lim sohasiga qaratilayotgan e’tibor masalalari yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy ta’limda o‘qituvchining kasbiy kompetensiyasi, ma’naviy-axloqiy fazilatlari va innovatsion faoliyati tahlil etilgan.