(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Bul maqalada Qaraqalpaqstan Respublikasına miyneti singen artist, Qaraqalpaqstan xalıq artistı, Qaraqalpaq hám Qazaq xalqınıń muzıka mádeniyatınıń rawajlanıwına úles qosqan saxna juldızı Ádemi Siskenova haqqında maǵlıwmat beriledi.