(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Bul maqalada Qaraqalpaq xalqınıń súyikli perzenti óz dóretiwshilik jolı atqarǵan qosıqları menen xalqımız kewlinen orın alǵan insan Bibiraba Ótepbergenova haqqında maǵlıwmat beriledi.