(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Bul maqalada Qaraqalpaqstanǵa xızmet kórsetken artist kórkem- óner ǵayratkeri, belgili kompozitor, oqıtıwshı Qurbanbay Záretdinovtıń Balalar xorı, sonıń ishinde “Watan” atlı xorınıń muzıkalıq tárepten talıqlanıwı haqqında sóz etiledi.