(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Bul maqalada Qaraqalpaq qosıqshılıq óneriniń payda bolıw tarıyxı akademiyalıq vokal atqarıwshılıǵı estrada jónelisi hám xalıq jónelisi haqqında olardıń bóliniwi haqqında sóz etiledi. Xalıq qosıqlarınıń qalay payda bolǵanlıǵı hám keń en jayǵanlıǵı haqqında túsinik beriledi.