(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada ayollar tuxumdoni kistalarining klinik va morfologik ko‘rsatkichlari o‘rganildi. Tadqiqot davomida bemorlar yosh guruhi, kista turi, hajmi va klinik belgilari statistik jihatdan tahlil qilindi. Olingan natijalar tashxis va davolash samaradorligini oshirishda ahamiyatli ekanligi ko‘rsatildi.