(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining diqqat va xotirasini rivojlantirishga xizmat qiluvchi innovatsion metodlarni tanlash mezonlari, ularni loyihalash mexanizmi hamda amaliy qo‘llash jarayoni ilmiy-nazariy va amaliy jihatdan tahlil qilinadi.