(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
maqolada mavjud chizel-kultivatorlarning ish ko’rsatkichlarini oshirish va energiyahajmdorligini kamaytirish yo’nalishlarida olib borilgan tadqiqotlar asosida takomillashtirilgan chizel-kultivator ishlab chiqilganligi ta’kidlangan hamda uning yumshatkich panjasini tuproqqa kirish burchagini asoslash bo’yicha o’tkazilgan nazariy tadqiqotlarning natijalari keltirilgan.