(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada umumiy oʻrta taʼlim maktablarida transformatorlar mavzusini oʻqitishda zamonaviy pedagogik metodlar qo‘llanilishi tahlil qilinadi. Darslarni interaktiv, loyihaviy va visual vositalar yordamida tashkil etishning samaradorligi ko‘rsatildi. STEM — maqsadi o‘quvchilarda zamonaviy kasblar uchun kerak bo‘ladigan mantiqiy fikrlash, muammoni hal qilish, ijodkorlik, texnik ko‘nikmalar va amaliy bilimlarni shakllantirishdir.Maqolada o‘quvchilarning bilim, koʻnikma va qiziqishini oshirish, mavzuni hayotiy misollar bilan bog‘lash usullari keltiriladi.