(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada uy sharoitida qo‘llash mumkin bo‘lgan oddiy fizioterapiya usullarining mohiyati, ularning sog‘liqni saqlashdagi o‘rni va amaliy ahamiyati yoritilgan. Tadqiqotda issiqlik va sovuqlik muolajalari, massaj, nafas mashqlari hamda harakat terapiyasining organizmga ta’siri tahlil qilinadi. Shuningdek, uy sharoitida fizioterapiya usullarini xavfsiz va samarali qo‘llash bo‘yicha metodik tavsiyalar ishlab chiqilgan. Maqola sog‘lom turmush tarzini shakllantirish, kasalliklarning oldini olish va reabilitatsiya jarayonini qo‘llab-quvvatlashda uy fizioterapiyasining ahamiyatini ochib beradi.