(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Раҳбар ходимлар зиммасига алоҳида масъулият юкланади. Ўз фаолиятларини, амалга оширадиган барча ишларда улар сўз билан иш бирлигини намоён этишлари, ўз-ўзини танқид, жамики илғор инсоний, ахлоқий нормаларга амал қилишда ибрат бўлишлари керак. Барча соҳаларда раҳбарлик фаолияти, услуби ва воситаларини такомиллаштириш зарурдир. Раҳбар - одамларни, жамоани бошқариши, яъни етакчилик хусусияти билан ўзгалардан ажралиб туради. У меҳнат жамоасида ва жамиятда барчанинг кўз ўнгида бўлади, қўли остидагиларнинг иш ва турмуши билан боғлиқ муаммоларни, керак бўлса тақдирини ҳал қилади.