(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’lim jarayonida kompetensiyaviy yondashuvning mazmuni, mohiyati va pedagogik ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, kompetensiyaviy yondashuv asosida o‘quvchilarda shakllantiriladigan tayanch kompetensiyalar, ularning ta’lim samaradorligini oshirishdagi o‘rni hamda zamonaviy ta’lim jarayonidagi ahamiyati tahlil qilingan.