(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Buyrak va siydik ajratish a’zolari tuzilishi va kasalliklari haqida tushuncha.Ushbu maqolada buyrak va siydik ajratish a’zolari tuzilishi va buyrak kasalligining kechishi va xususiyatlari yoritilgan.