(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu tezisda bo‘lajak mutaxassislarning kasbiy pedagogik tayyorgarligini takomillashtirishning konseptual asoslari va zamonaviy yondashuvlari tahlil qilinadi. Tadqiqotda kompetensiyaviy, shaxsga yo‘naltirilgan va texnologik yondashuvlarning o‘zaro uyg‘unligi ta’lim sifatini oshirishdagi o‘rni yoritib berilgan. Shuningdek, pedagogik mahoratni rivojlantirishda raqamli texnologiyalar va innovatsion metodikalardan foydalanishning samaradorligi asoslab berilgan. Maqola yakunida pedagogik tayyorgarlik jarayonini optimallashtirish bo‘yicha amaliy tavsiyalar keltirilgan.