(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ушбу мақолада Ўзбекистонда коррупцияга қарши кураш тизими, бюджет хавфсизлиги ва молиявий разведка механизмлари таҳлил қилинди. FIU, Big Data ва AI технологиялари орқали шубҳали операцияларни аниқлаш ва бюджет хавфини бартараф қилиш моделлари илмий жиҳатдан ўрганилди. Мақола Президентнинг 2025 йил Мурожаатномаси ва амалга оширилаётган ислоҳотларга таянган ҳолда амалий тавсияларни тақдим этади.