(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur ilmiy maqolada matematika darslarida interfaol ta’lim usullaridan foydalanishning nazariy va amaliy jihatlari yoritilgan. Interfaol metodlarning o‘quvchilarning bilim faolligini oshirish, mustaqil fikrlash va mantiqiy tahlil qilish ko‘nikmalarini shakllantirishdagi o‘rni tahlil qilingan.