(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada narx siyosatining mohiyati, uning turlari va O‘zbekistonda amalga oshirilish jarayonining o‘ziga xos xususiyatlari tahlil qilingan. Davlatning narxlarni tartibga solishdagi roli, bozor mexanizmlarining joriy etilishi va ijtimoiy siyosatga alohida e‘tibor qaratilgan. Shuningdek, narx siyosatini takomillashtirish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.