(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Jamg’armalar iqtisodiy barqarorlikning asosiy omillaridan biri bo’lib, moliyaviy tashkilotlar ularni shakllantirish va boshqarishda muhim rol o’ynaydi. Ushbu maqolada O’zbekiston Jamg’armasi va boshqa moliyaviy institutlarning jamg’armalarni targ’ib qilishdagi faoliyati, ularning iqtisodiy rivojlanishga ta’siri tahlil qilinadi. Maqolada moliyaviy tashkilotlarning jamg’armalarni boshqarish usullari va ularning shaxsiy moliya barqarorligiga ko’rsatilgan hissasi yoritilgan