(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada maxsus ehtiyojli bolalar psixologiyasida autizm spektr buzilishi (ASB) masalasi ilmiy asosda tahlil qilinadi va unga ishlashning innovatsion yondashuvlari taqdim etiladi. An’anaviy psixologik yondashuvlar bilan bir qatorda interaktiv texnologiyalar, san’at va ijodiy mashg‘ulotlar, robototexnika va virtual reallik (VR) vositalari orqali bolaning rivojlanish ko‘nikmalarini oshirish usullari ko‘rib chiqilgan.