(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada tarixiy pedagogik konsepsiyalarni zamonaviy ta’lim texnologiyalari bilan uyg‘unlashtirish orqali o‘quv faoliyatini samarali boshqarishning nazariy va amaliy asoslari yoritiladi. Tadqiqotda pedagogik yondashuvlarning tarixiy rivojlanishi, ularning zamonaviy maktab darslarida qo‘llanishi, shuningdek, interaktiv va raqamli texnologiyalar orqali o‘quv jarayonini boshqarish strategiyalari ko‘rib chiqiladi. Mazkur yondashuv o‘quvchilarning shaxsiy faoliyatini, mustaqil fikrlash va ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirishga xizmat qiladi.