(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolamizni yozishdan asosiy maqsadim, aholini profilaktik emlash tartibi haqida tushunchaga ega bo’lishlari uchun va vaksinatsiya va revaksinatsiya haqida tushuncha berish bundan tashqari emlashni inson salomatligi uchun muhim ekanligini tushuntirishdan iborat.