(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada ingliz tili grammatikasi haqida qisman fikr yuritilib, grammatik mavzulardan countable va uncountable noun hamda compound nounlar haqida so’z yuritildi. Shuningdek, maqola davomida bu otlarning hosil bo’lishi, ucompund nounning qismlari haqida va ushbu mavzuni o’qitishga metodik yondashish borasida ham alohida tavsiyalar berib o’tildi.