(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda mustaqil fikrlashni shakllantirishning pedagogik-psixologik asoslari, samarali usullari va ta’lim jarayonida qo‘llash imkoniyatlari yoritilgan. O‘yin faoliyati, muammoli vaziyatlar yaratish, savol-javob metodlari hamda ijodiy topshiriqlarning bolalar tafakkuri rivojiga ta’siri tahlil qilingan.