(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada pedagog faoliyatida pedagogik menejmentning mohiyati, funksiyalari va ta’lim sifatini oshirishdagi o‘rni yoritilgan. Pedagogik menejment pedagogning kasbiy faoliyatini samarali tashkil etish, ta’lim jarayonini rejalashtirish, muvofiqlashtirish va nazorat qilishning muhim omili sifatida tahlil qilinadi. Shuningdek, zamonaviy ta’lim sharoitida pedagogik menejmentning innovatsion yondashuvlar bilan uyg‘unligi hamda pedagog kompetensiyalarini rivojlantirishdagi ahamiyati ochib berilgan.