(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada kasbiy ta’lim jarayonida shaxsiylashtirilgan o‘qitishning mohiyati, nazariy-pedagogik asoslari va uning ta’lim samaradorligini oshirishdagi o‘rni yoritilgan. Shaxsga yo‘naltirilgan ta’lim, individual ta’lim trayektoriyasi, kompetensiyaviy yondashuv hamda zamonaviy pedagogik texnologiyalar asosida shaxsiylashtirilgan o‘qitishni joriy etish masalalari ilmiy jihatdan tahlil qilingan. Shuningdek, kasbiy ta’lim tizimida shaxsiylashtirilgan o‘qitishning afzalliklari va istiqbollari ko‘rsatib berilgan.