(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada avtomatlashtirilgan blokirovkalash tizimining traktor va qishloq xo‘jaligi agregatlaridagi roli, tuzilishi, ishlash prinsiplari va afzalliklari tahlil qilinadi. Tizim sensorlar, elektron boshqaruv bloklari va mexanik blokirovkalar orqali operator xatosini kamaytiradi, texnika qismlarining eskirishini sekinlashtiradi va xavfsiz ishlashni ta’minlaydi. Maqolada shuningdek, tizimning zamonaviy qishloq xo‘jaligi texnikasida qo‘llanishi, IoT va sun’iy intellekt bilan integratsiyasi va kelajakdagi rivojlanish yo‘nalishlari ko‘rib chiqiladi.