(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
o’smirlik davrida ruhiy salomatlik bilan bog’liq muammolarni hal qilmaslik balog’at yoshida tuzatilishi uzoq davom etadigan oqibatlarga olib keladi, bunday jarayonlar o’smirning ham jismoniy, ham ruhiy salomatligiga salbiy ta’sir qiladi va katta yosh davrida hayoti uchun imkoniyatlarni cheklaydi.