(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada zoʻravonlikka qarshi siyosatni samarali amalga oshirish jarayonida davlat institutlari va fuqarolik jamiyati tashkilotlari oʻrtasidagi hamkorlikning nazariy va amaliy jihatlari tahlil qilinadi. Tadqiqotda zoʻravonlikka qarshi kurashishda kompleks yondashuv, institutsional hamkorlik, ijtimoiy sheriklik va jamoatchilik nazoratining oʻrni ochib beriladi. Shuningdek, xalqaro tajriba va Oʻzbekiston amaliyoti misolida davlat va nodavlat sektor hamkorligining samaradorligi baholanadi hamda ushbu hamkorlikni yanada rivojlantirish bo‘yicha ilmiy-amaliy takliflar ilgari suriladi.