(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur tezis surunkali virusli gepatit fonida kechuvchi parodontitni davolashda kompleks, patogenetik asoslangan immunomodulyator yondashuv samaradorligini baholashga bag‘ishlangan. Klinik, immunologik va biokimyoviy ko‘rsatkichlar dinamikasi asosida ishlab chiqilgan davolash sxemasining ustunliklari asoslab berilgan.