(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada ta’lim jarayonini individuallashtirishda sintezlangan o‘qitish texnologiyasidan foydalanishning pedagogik va psixologik shartlari tahlil qilinadi. Individual o‘qitish va individuallashtirilgan ta’limning afzalliklari, ularning ta’lim samaradorligiga ta’siri, shuningdek, zamonaviy innovatsion pedagogik yondashuvlar, multimedia va interaktiv vositalardan foydalanishning pedagogik-psixologik asoslari ko‘rib chiqiladi. Maqolada shuningdek, o‘quvchilarning individual qobiliyatlarini rivojlantirishda olimlar va pedagoglarning tavsiyalari ham keltirilgan.