(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
O‘zbekiston Respublikasida hududlarni kompleks rivojlantirish, aholi turmush darajasini oshirish va iqtisodiy barqarorlikni ta’minlashda mahalliy rahbarlarning o‘rni muhim hisoblanadi. Shunday rahbarlardan biri — Hayrullo (Xayrullo) Bozorov bo‘lib, u Namangan viloyatida faoliyat yuritgan davrida (2015-2020) ijtimoiy-iqtisodiy, infratuzilmaviy va madaniy sohalarda muhim ishlarni amalga oshirgan. Ushbu maqolada Hayrullo Bozorovning Namangan viloyatidagi faoliyati, amalga oshirgan islohotlari va tashabbuslari batafsil yoritiladi.