(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ҳар бир халқнинг ўзининг қадимий тарихи,маъданияти,маъна-вияти,тарихий ёдгорликлари,аждодларидан мерос бўлиб келган урф-одатлари бўлади.Шунингдек давлатимиз ва халқимиз томонидан убу ҳақиқатларни англаб етган ҳолда Республикамиз мустақилликка эришган илк кунларданоқ моддий ва маданий бойликларимиз,миллий қадриятларимизни қайта тиклашга ўз эътиборларини қаратмоқдалар. Чунки инсон онги,дунёқараши,турмуш тарзини ижобий йўналтирмай туриб,мавжуд жамиятни шакиллантириб бўлмаслигини барча англаб етмоқда.Мақола муаллифи томонидан бу мавзуга илмий манбаалар асосида ёндошилиши зарур мавзулардан ҳисобланади.