(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada raqamli texnologiyalarning maktabgacha yoshdagi bolalar rivojiga ta’siri ilmiy-nazariy va amaliy jihatdan tahlil qilinadi. Raqamli ta’lim vositalari, interaktiv dasturlar, multimediali resurslarning bolalarning intellektual, nutqiy, ijtimoiy va emotsional rivojlanishidagi o‘rni yoritiladi. Shuningdek, raqamli texnologiyalardan oqilona foydalanishning pedagogik shart-sharoitlari hamda ularning ijobiy va salbiy jihatlari asoslab beriladi. Maqola maktabgacha ta’lim tashkilotlari pedagoglari uchun metodik tavsiyalarni o‘z ichiga oladi.