(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada jamiyat va oiladagi munosabatlarning bolalar kelajagiga ko‘rsatadigan psixologik ta’siri tahlil qilinadi. Oila muhitining bola shaxsining shakllanishi, ijtimoiylashuvi, emotsional rivoji va hayotiy qarorlariga ta’siri ilmiy asosda yoritiladi. Shuningdek, sog‘lom oilaviy munosabatlar va ijtimoiy qo‘llab-quvvatlashning bola kelajagiga ijobiy ta’siri hamda salbiy muhitning oqibatlari ko‘rsatib beriladi.